Rólunk

Imádunk utazni, új országokat és ízeket felfedezni, valami éttermeket kipróbálni a világ körül. Arról nem beszélve, hogy főzni is nagyon szeretünk, és szívesen újrafőzzük otthon azokat az ételeket, amiket személyesen próbáltunk az útjaink során.

Vagy egyeszerűbben megfogalmazva élvezzük az út ízeit.

Innen a honlap címe, ahol szeretnénk veled is megosztani a világ körüli íz- és utazási élményeinket. Reméljük, hogy ezáltal te is átélheted mindazt, amit mi tapasztaltunk és ízleltünk, valamint hasznos tippeket adhatunk neked, amennyiben olyan országokat, városokat, éttermeket tervezel meglátogatni, ahol jártunk.

Szilágyi Balázs vagyok, a linkre kattintva többet tudhatsz meg rólam. Ha a receptekre vagy kíváncsi, akkor olvasd Rántott hús wokban honlapomat.

Szilágyi Balázs kávéval

Remélem, nemcsak tetszik, de hasznos is számodra, amit a honlapunkon találsz. Oszd meg gondolataidat, saját tapasztalataidat a cikkek alatti hozzászólásokban, szívesen olvassuk ezeket!

És természetesen ne feletsd élvezni az út ízeit!

Impresszum

Kiadó: Flizor Média Kft.

Cím: 2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60.

Telefon: +3620 359 9691

Email: info@flizor.com

Adószám: 12886630-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-187161. Bejegyezte: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság.

Kamarai tagság: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Tárhelyszolgáltató: BC.HU Informatikai Kft., 1155 Budapest, Wysocki u. 3., Telefon: +36-20-220-4000, Email: kapcsolat@bc.hu