Svájci konnektor átalakító

Figyelem! Ha Svájcba utazol, fontos tudni, hogy az ottani konnektorok csak részben kompatibilisek az EU-s (és Magyarországon is használatos) elektromos csatlakozókkal. Ezért mindenképpen szükséged lesz egy úgynevezett svájci konnektor átalakítóra vagy adapterre.

A kisebb, földeletlen otthoni csatlakozókat gond nélkül tudod itt is használni akár konverter nélkül. A nagyobb, földelt csatlakozókhoz viszont szükséged lesz az átalakítóra.

Svájci konnektor

Svájci konnektor átalakító vásárlása

Természetesen otthon is vásárolhatsz svájci konnektor átalakítót például az amazonon online, ha időben és előre felkészülsz az útra.

De ez nem feltétlenül lesz egyszerű, ha boltban, személyesen akarod beszerezni, mert Svájc nem a leggyakoribb turistadesztináció, és nem feltétlenül tartják sok helyen.

De ne aggódj akkor sem, ha elfelejted beszerezni, és úgy érkezel meg ide. Mint kiderült, a svájci konnektor átalakító annyira mindennapos eszköz errefelé, hogy gyakorlatilag bárhol lehet kapni, ahol elektronikai eszközöket árulnak.

Egy fontos dolog, mielőtt konnektor átalakítót vásárolnál Svájcban!

Győződj meg róla, hogy olyan átalakítót vásárolsz, amit a svájci konnektorba tudsz bedugni, és azt alakítja át EU-s (magyar) csatlakozóhoz. Ugyanis a legtöbb adapter, amit itt árulnak, a svájci utazóknak készül, és az EU-s konnektorokat alakítja át svájci csatlakozókhoz.

Az én svájci konnektor átalakítóm

Ez az az átalakító, amit egy helyi, Fust nevű üzletben vásároltam Zürichben, miután ideérkezésünkkor rájöttem, hogy elfelejtettem ilyet hozni magammal.

Kb. 9 Frankba került, és tökéletesen működött. Lényegében 15 perc alatt megoldottuk a problémánkat, hogy nem volt svájci konnektor átalakítónk azzal, hogy besétáltunk az első elektronikai üzletbe, és megvásároltuk ezt.

Svájci konnektor átalakító

Szólj hozzá!