Gasoline Grill Koppenhága, a város legjobb hamburgerezője

El kell látogatnod a Gasoline Grill eredeti helyszínére Koppenhágában, hogy azonnal megértsd, honnan ered a nevük. A Nyhavn és a Kongens Nytorv melletti belvárosi benzinkútnál készültek először ezek az eredeti hamburgerek.

Érdekes módon a hely még ma is működik, és benzinkútként is funkcionál. Megtankolhatod az autódat, vagy feltöltheted, miközben a hamburgeredre vársz. A benzinkút teljesen automatizált, így nem szükséges külön benzinkutas. Így foglalta el a híres hamburgerező az egykori üzlethelyiséget, és szolgálja fel Koppenhága egyik legjobb hamburgerét.

Gasolin Grill hamburger a város legjobb hamburgere a benzinkúton

Gasoline Grill hamburgerek

A Gasoline Grillben korlátozott a menü, de szerintem pont így kell működnie egy nagyszerű utcai ételeket kínáló hamburgeres helynek. Megkóstoltuk a két legikonikusabbat, az eredeti hamburgert és a sajtos hamburgert, és itt mindjárt megosztom veletek, melyiket is ajánljuk.

Koppenhága Gasoline Grill hamgurger menű

De először is néhány általános gondolat a hamburgereikről. Mind frissen készül, a kiváló húspogácsát rendelésre frissen sütik. Ez természetesen azt jelenti, hogy legalább 3-5 percet várni kell a hamburgereidre, de ez határozottan megéri az időt.

Minden alapanyaguk bio, ezt érezni is lehet a hamburgereik ízletes, természetes ízében. A zsemle is házi készítésű, kiválóan illik a húshoz. Bár amikor ezt a cikket teszteltem, egy kicsit száraznak találtam, de korábbi látogatásaim során sosem vettem észre ezt a problémát.

A Gasoline Grill hamburgerei valóban az egyik legjobb húsízt kínálják, amit valaha hamburgerben kóstoltam, csak fekete bors és só a fűszerezés. Ahogy egy nagyszerű hamburgernek lennie kell. A hús füstös, mégis puha, közepesen sütött, kiváló.

És még egy dolog. Annyira komolyan veszik a minőséget, hogy csak aznapi friss hozzávalókkal dolgoznak, és az adott helyszínen aznapra bezárnak, amikor elfogytak az aznapi hozzávalók.

Gasoline eredeti hamburger

Ez, a nevéből adódóan, az a hamburger, amellyel kezdték. Rendelkezik a híres Gasoline Grill húspogácsával, de maga a hamburger inkább a zöldséges oldalon van. Nagy adag jégsalátával és néhány paradicsomszelettel kínálják.

Nagyon jó, ha szereted a hamburger-saláta keveréket, de véleményem szerint ezek a zöldségek kicsit hideggé, vizesé teszik és végül elütik a hús ízét.

Gasoline Grill eredeti hamburgere

Gasoline Grill sajtos hamburger

Ez az a hamburger, amiért megéri meghalni. Azt mondanám, nem csak Koppenhágában kóstoltam a legjobb hamburgert, hanem egész életemben.

A frissen grillezett húspogácsa íze nagyon intenzív, de tökéletesen kiegészül a sajttal, néhány szelet savanyúsággal, hagymával és a híres Gasoline burger szósszal. Pontosan a megfelelő kombináció, nincsenek felesleges zöldségek. Úgy értem, egy hamburger az egy hamburger, egy saláta egy saláta. Egyél mindkettőt önmagáért, de ne keverd őket.

A legfinomabb Gasoline Grill sajtburger Koppenhágában

Gasoline Grill hamburgerezők Koppenhágában

A Gasoline Grillnek mostanra több helyszíne is van a dán fővárosban, beleértve a CPH nemzetközi repülőteret is.

Mégis arra bíztatlak, hogy próbáld ki az eredeti helyet, két okból. Egyrészt ez az igazi benzinkúti helyszín. Csak itt érezheted azt a különleges élményt, amely a névvel jár. Másrészt tapasztalatom szerint vannak finom különbségek a különböző helyszíneken árult hamburgerek között. És a benzinkútnál szolgálják fel a legjobbat.

Használd ezt az interaktív térképet Koppenhágában, hogy megtaláld a kedvenc Gasoline Grill hamburgereződet.

Bryggernes Plads 1, 1799 København, Denmark

Øster Allé 56, 2100 København, Denmark Bryggernes Plads 1, 1799 København, Denmark Lufthavnsboulevarden Terminal 3, 2770 Kastrup, Denmark Strandgade 95, 1401 København, Denmark Værnedamsvej 2, 1619 København V, Denmark Vesterbrogade 3, 1630 København V, Denmark Niels Hemmingsens Gade 20, 1153 København K, Denmark Landgreven 10, 1301 København, Denmark

Szólj hozzá!